Εκπαιδευτές
3Δ Drone Academy

Το διδακτικό προσωπικό της 3Δ Α.Ε. αποτελείται από τους πλέον καταρτισμένους και με εμπειρία καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο. Οι εκπαιδευτές μας είναι εγκεκριμένοι από την Υ.Π.Α.  με ειδικότητες όπως Μετεωρολόγοι, Πιλότοι Επανδρωμένων πιστοποιημένοι από EASA, Μηχανικοί Πληροφορικής και Αεροσκαφών, Εκπαιδευτές ΣμηΕΑ. Το σύνολο των εκπαιδευτών έχει πιστοποιηθεί για την παρακολούθηση του σεμιναρίου Train The Trainer, που απαιτείται στον αεροπορικό τομέα.

Ας γνωριστούμε....

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

skep.jpg

Δημήτριος Σκεπαστιανός

  • Grey LinkedIn Icon

Ο κ.Σκεπαστιανός είναι ο ιδρυτής, πρόεδρος, μηχανικός και διευθυντής της Σχολής. Διαθέτει δίπλωμα πιλότου καθώς και μηχανικού αεροσκαφών. 

Costis_ONTIME.jpg

Κωστής Οικονομίδης

  • Grey LinkedIn Icon

Ο Κωστής είναι  εκπαιδευτής Drone,. οπτικοακουστικός παραγωγός, από τους πρωτοπόρους της χρήσης drone στην Ελλάδα, πιστοποιημένος πιλότος από την Αγγλική CAA. Με μεταπτυχιακό διπλωμα (M.SC.) στα "Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών", ενώ είναι υποψήφιος διδάκτορας Ιατρικής του Α.Π.Θ.

ge.jpg

Γιώργος
Γεωργίου

  • Grey LinkedIn Icon

Ο  Γιώργος είναι κυβερνήτης επανδρωμένων και Cpt στο Εθνικό Πρόγραμμα Χαλαζικής Προστασίας.

Κάτοχος,ATPL JAA FLIGHT EXAMINER, EASA INSTRUCTOR

Γιώργος

Ορφανίδης

  • Grey LinkedIn Icon

Ο Γιώργος είναι Μηχανικός Η/Υ, με μεταπτυχιακό δίπλωμα (M.SC) στα συστήματα Αυτόματου Ελέγχου (Control Systems), BEng in Computer Systems Engineering, μέλος του ΤΕΕ και πιστοποιημένος από Microsoft και Cisco

IMG_0592 copy.jpg

Χάρης

Σταματόπουλος

  • Grey LinkedIn Icon

Ο Χάρης είναι κυβερνήτης επανδρωμένων και Cpt στο Εθνικό Πρόγραμμα Χαλαζικής Προστασίας. Είναι chief ground instructor (ctki),compliance manager και  safety manager στην 3ΔΚάτοχος : F-ATPL,CPL/ME/IR.

kkV.jpg

Γιώργος

Καρούτσος

  • Grey LinkedIn Icon

Ο 3ος Γιώργος της παρέας είναι υποψήφιος διδάκτορας του Εργαστηρίου Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ  με αντικείμενο έρευνας την τροποποίηση του καιρού. Έλαβε πτυχίο Μαθηματικών από το ΑΠΘ και έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα (M.Sc.) στη Μετεωρολογία και Κλιματολογία.